MOMSMUNCH

Cover for MomsMunch
1,210
MomsMunch

MomsMunch

Premium Lactation Cookies for breastfeeding mom that needs help to boost their milk supply by getting more milk in every munch as fast as 3 to 5 hours =)

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Hi mommies..
Untuk mommies berpantang selalu ada masalah ni..breast bengkak disebabkan salur susu tersumbat.Bukan sebab susu tak dapat produce dengan baik tapi sebab masalah saluran tersumbat.

www.momsmunchs.com

Hi mommies.. Untuk mommies berpantang selalu ada m...

Gud morning!!

Bulan 8 ni ada flavour baru untuk milkbooster cookies..dan stock date cookies pun tinggal beberapa je lagi..

For your info..date cookies amat terhad dan akan ada semula bulan Ramadhan jer..boleh beli sekarang sementara masih available😍

www.momsmunchs.com

Gud morning!! Bulan 8 ni ada flavour baru untuk m...

Hi mommies,
Jom support tiktok @momsmunch klik link di bio..

Kami akan kongsikan banyak tips-tips menarik bagi membantu ibu-ibu berjuang menyusukan bayi sehingga umur 2 tahun.

Ready stock, boleh buat pembelian di web kami..
https://momsmunchs.com/

Ataupun terus membeli dengan Authorised Partner yang terdekat dengan tempat anda.
https://momsmunchs.com/authorised-partner/

ATAU
Nak dapatkan free shipping..terus membeli di official shoppee Momsmunch
https://shopee.com.my/momsmunchs?smtt=0.809062792-1657954600.9

Hi mommies, Jom support tiktok @momsmunch klik lin...

π—¨π—‘π—§π—¨π—ž π— π—”π—ž-π— π—”π—ž π—•π—˜π—₯π—£π—”π—‘π—§π—”π—‘π—š π—¬π—”π—‘π—š π— π—”π—¦π—œπ—› π— π—˜π—‘π—–π—”π—₯π—œ π—žπ—¨π——π—”π—£π—”π—‘ π——π—”π—Ÿπ—”π—  π—£π—”π—‘π—§π—”π—‘π—š.

"makan 2 keping je, lepas 2 jam dah terasa breast macam full, bila pam dapat 7 oz, biasanya 3 oz jer" - Puan Naida, Shah Alam

Disamping mengenyangkan perut ibu, Momsmunch Milkbooster Cookies dapat juga menambah pengeluaran susu ibu dalam pantang. 
Dah ramai yang cuba...pasti akan repeat order!

Milkbooster cookies kami menjadi pilihan klinik-klinik dan wellness centre kerana terbukti berkesan terhadap pengeluaran susu ibu secara alami.

Ehhhh...sekarang ada promo tau!

Boleh terus dapatkan di web rasmi Momsmunch :-
https://momsmunchs.com
.
https://momsmunchs.com/

ataupun di Shopee : Momsmunch Official:-
https://shopee.com.my/momsmunchs
.
https://shopee.com.my/momsmunchs

π—¨π—‘π—§π—¨π—ž π— π—”π—ž-π— π—”π—ž π—...

Post everyday...
Untuk pengeposan harini macam biasa tau!
Pada uolls yang berminat nak jadi Authorise Partner untuk @momsmunch MilkBooster Cookies, boleh terus dm ya.

Kami sentiasa mengalu--alukan partner baru bagi menyokong dan membantu ibu-ibu muda dalam journey penyusuan susu ibu sehingga bayi berumur 2 tahun.

Sekarang ada promo tau!
Sempena minggu "breastfeeding" bulan 8 ni...boleh beli terus di website kamiπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.momsmunchs.com

Atau terus buat pembelian di Shopee Momsmunch Official.Link di bio ya😍

Post everyday... Untuk pengeposan harini macam bia...

Every mom wishes to Breastfeed their baby up to 2 years old.

MomsMunch has helped thousands of mummies to successfully breastfeed their babies up to 2 years old.

We understand breastfeeding mommy has their own challenges & difficulties to maintain their milk supply.

At momsmunch our Lactation Cookies are made from Organic and Premium selection of galactague. 

Each cookie contains a powerful blend of ingredients with one goal in mind, to increase milk production.

In every bite you'll get Oats, Flax Seed, and Brewer's Yeast. Moms love this amazing milk boosting treat!

**For better result, Recommendations :

mommy need to consume 2  bottle continuously for 2 weeks to see the results.

Alternatively if you eat 3 pieces of cookie a day , you will need 4 bottles for 2 weeks supply.

Best is to can consume 1-3 piece per day.

U can’t see any result for one pack only. 

Visit our website for purchase..
www.momsmunchs.com

Every mom wishes to Breastfeed their baby up to 2 ...

Restock new fresh lactation cookies from oven...

Breastfeeding is nature gift to mothers. It's all natural and free, and it provides a host of benefits to you and your baby's overall health.

However, it's often a concern for new mothers that their milk supply isn't enough. Your milk supply may indeed temporarily diminish if you're not feeding your little one often enough for a variety of reasons.

Remember that milk supply works the same way as economic, there's law of supply and demand.

With breastfeeding, the more you nurse,the more milk you produce given the proper positioninh and latch.

Unfortunately, for a number of mothers, their milk supply may still be low. Enter galactogogues, the most popular and most convenient being lactation cookies.

Try our @momsmunch lactation cookies to boost your milk supply.

Do visit our official web www.momsmunchs.com for any purchase.

Restock new fresh lactation cookies from oven... ...

Momsmunch lactation cookies have 4 flavour.
πŸͺ Red velvet Nutella
πŸͺ Chocolate
πŸͺ Cranberry
πŸͺ Dates

Enjoy ur breastfeeding journey with our premium cookies which can make more milk supply for your baby.

Go and visit our website for more details.

https://momsmunchs.com/
.
https://momsmunchs.com/

Shopee Dealer:-

https://shopee.com.my/product/299251502/3777401054?smtt=0.111037174-1613458631.3

Otherwise, you can get from our Authorise Partner as below :-

1) Shah Alam : @shahirahwellnesscentre 
2) Shah Alam : @hbmbreastfeedingcentre 
3) Wangsa Maju : @klinikfamiligravidities 
4) Bangi : @bondahaven 
5) Bangi : @kliniktaqwa.bangi 
6) Penang : @prexiouslactationcenter

#momsmunch #moremilkineverymunch #susuibumeriah #lactationcookiesmalaysia #milkboostermalaysia #supportlokal #breastfeedingmalaysia

Momsmunch lactation cookies have 4 flavour. πŸͺ R...

Mak-mak cepat lapar lepas menyusu bayi?
Biasa mak-mak akan alami masalah ni kan, asyik laparr je..sudahnya makan nasi bertambah-tambah dan mulalah berat badan pun menari-nari nak naik.

Haa korang, dalam biskut laktasi ni ada oatmeal dan brewer yeast yang membantu mak-mak menyusu kenyang lama walaupun selepas menyusu bayi tau!Haaa takdelah perut tu nak makan 24jam kann.

Susu mak pun banyak uollss...oatmeal ni juga membantu memekatkan susu ibu,jadi bayi pun terisi perutnya sebab susu yang sangat berkualiti.

Sempena "Hari Raya Haji", kami nak beri promo set meriahkan susu..haaa ibu-ibu tunggu apa lagi?jom grab sekarang!
Mommies yang dah kurang stock cookies, boleh terus order di web kami tauπŸ‘‡πŸ‘‡

https://momsmunchs.com/
.
https://momsmunchs.com/

Namun...boleh juga dapatkan di official shopee store kami..

https://shopee.com.my/product/299251502/3777401054?smtt=0.111037174-1613458631.3

Bagi yang nak walk in...tak sabar nak tunggu postage,terus je dapatkan dengan authorise partner kami seperti di bawah :-
1) Shah Alam : @shahirahwellnesscentre 
2) Shah Alam : @hbmbreastfeedingcentre 
3) Wangsa Maju : @klinikfamiligravidities 
4) Bangi : @bondahaven 
5) Bangi : @kliniktaqwa.bangi 
6) Penang : @prexiouslactationcenter

#momsmunch #moremilkineverymunch #susuibumeriah #lactationcookiesmalaysia #milkboostermalaysia #supportlokal #breastfeedingmalaysia

Mak-mak cepat lapar lepas menyusu bayi? Biasa mak-...

Antara banyak-banyak flavor lactation cookies ni..Kak Fara terpaaaling suka jenis cranberry, sebab dalam rangup-rangup tu ada kenyal-kenyal.

Kandungan "Rolled oats" dalam biskut ni cukup menbuatkan perut ibu bertahan dan tak kosong. Rolled oats dengan oat segera ni berbeza tau mommies sekalian...

Secara nutrisinya, rolled oat sangat membantu untuk menstabilkan kandungan gula dalam darah dan membuatkan anda berasa lebih kenyang untuk tempoh yang lebih lama.

Jika anda membeli oat segera yang plain dan tiada pemanis tambahan, ia mempunyai nutrisi yang sama seperti rolled oat.

Namun begitu, kebanyakkan oat segera yang dijual di pasaran mengandungi bahan pemanis yang tidak sihat, garam dan bahan misteri yang tidak diketahui.

Nak makan rolled oats kosong-kosong pun rasa tak lalu je kan..jadi,kita blend dlm lactation cookies ni,susu ibu bertambah,perut ibu pun kenyang,bayi pun sihat dapat susu ibu yang berkualiti..πŸ˜„

Jomlah cuba flavor cranberry ni sementara tengah promo kaw-kaw di web www momsmunchs.com sekarang!

Antara banyak-banyak flavor lactation cookies ni.....

Kami tengah buat May Special ni
Jom visit www.momsmunchs.com

Kami tengah buat May Special ni Jom visit www.moms...

3 tips to increase your milk supply

Double tap ❀️ if you have tried these tips.

#momsmunch #moremilkineverymunch #lactationcookies #milkboostermalaysia #milkboostersedap #milkboostercookies #milkboosterberkesan #happikiddo #breastfeedingmalaysia

3 tips to increase your milk supply Double tap β...

Support System for breastfeeding mommies - join our Rahsia Penyusuan Bayi and be part of our support system

Support System for breastfeeding mommies

join our Rahsia Penyusuan Bayi and be part of our ...

Let's watch the benefits that breastmilk offer

Let's watch the benefits that breastmilk offe...

Just to share the goodness on breastmilk vs formula milk.

At MomsMunch we can help increase your milk supply naturally just by eating cookies, yummy!

Just to share the goodness on breastmilk vs formul...

Load more
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop