Facebook

Cover for MomsMunch Lactation Cookies
1,220
MomsMunch Lactation Cookies

MomsMunch Lactation Cookies

Premium Lactation Cookies for breastfeeding mom that needs help to boost their milk supply by getting more milk in every munch as fast as 3 to 5 hours =)

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Sponsored venue : @tateh.semenyihem 

Persediaan untuk ibu yang nak kembali bekerja..benda ni penting untuk bawak ke ofis.

https://www.momsmunchs.com

#biskutpenggalaksusu #momsmunch #moremilkineverymunch #milkbooster

Sponsored venue : @tateh.semenyihem Persediaan u...

Thank you @tateh.semenyihem for sponsorship venue video ❤️
Nak dapatkan barang penyusuan boleh ke butik barangan bayi  Tateh
===================================

Kesilapan yang tak disengajakan, tapi mommies kena alert hal ni bagi meneruskan the great breastfeeding journey.

Ehhhh...sekarang ada promo tau!

Boleh terus dapatkan cookies di web rasmi Momsmunch :-
https://www.momsmunchs.com
.
ataupun di Shopee : Momsmunch Official:-
https://shopee.com.my/momsmunchs
.

Ataupun dapatkan secara offline dengan Authorise Partner berdekatan anda :-

1) Shah Alam : @shahirahwellnesscentre 
2) Shah Alam : @hbmbreastfeedingcentre 
3) Wangsa Maju : @klinikfamiligravidities 
4) Bangi : @bondahaven 
5) Bangi : @kliniktaqwa.bangi 
6) Penang : @prexiouslactationcenter
7) Sarawak : @honeybaby_sdn_bhd

Senarai alamat dealer berdaftar:-
https://momsmunchs.com/authorised-partner/

#momsmunch #moremilkineverymunch #susuibumeriah #lactationcookiesmalaysia #milkboostermalaysia #supportlokal #breastfeedingmalaysia

Thank you @tateh.semenyihem for sponsorship venue ...

Bayi Susah Menyusu Sebab Puting Ibu Tenggelam?

Bagi wanita yang mempunyai puting tenggelam, proses penyusuan mungkin lebih mencabar dan memerlukan kesabaran yang tinggi. Tetapi jangan risau, ada beberapa cara untuk timbulkan puting tenggelam yang boleh anda cuba.
Umumnya kebanyakan puting akan tertonjol keluar seperti puting susu, sebaliknya puting yang terbenam ini sama ada tampak rata pada areola atau seakan masuk ke dalam areola. Tahap kerataan atau ‘ketenggelaman’ puting adalah berbeza-beza bagi setiap individu.
Jom dengar perkongsian dari Puan Farah ,kaunselor laktasi kami tentang masalah ini.

https://www.momsmunchs.com

#momsmunch #moremilkineverymunch #susuibumeriah #lactationcookiesmalaysia #milkboostermalaysia #supportlokal #breastfeedingmalaysia

Bayi Susah Menyusu Sebab Puting Ibu Tenggelam? Ba...

Kelebihan Barli untuk ibu menyusu...dalam biskut laktasi Momsmunch pun ada barli..jom dengar apa sharing dari Puan Farah tentang Barli.

https://www.momsmunchs.com

Kelebihan Barli untuk ibu menyusu...dalam biskut l...

Makan milkbooster dulu..baru pam susu,Insyallah susu akan meriah.

Selalunya mommies menghadapi masalah time direct feed rasa mcm susu banyak je,bila pam nak dapat 1oz pun susah,pastu down. Adabtak yang rasa cenggini?

Seperti yg kita tahu,biskut laktasi ni merupakan makanan penggalak susu,dan perlu juga kita apply teknik demand & supply.Ibu kena rajin pam dan ikut jadual menyusu bagi memberi efek demand yang tinggi.Tambahan pula dengan makanan penggalak susu dari Momsmunchs, secara tak langsung sangat membantu para ibu mendapat lebih bekalan susu utk bayi tersayang.

https://www.momsmunchs.com

#momsmunch #moremilkineverymunch #susuibumeriah #lactationcookiesmalaysia #milkboostermalaysia #supportlokal #breastfeedingmalaysia

Makan milkbooster dulu..baru pam susu,Insyallah su...

Makan milkbooster dulu..baru pam susu,Insyallah susu akan meriah.

Selalunya mommies menghadapi masalah time direct feed rasa mcm susu banyak je,bila pam nak dapat 1oz pun susah,pastu down. Adabtak yang rasa cenggini?

Seperti yg kita tahu,biskut laktasi ni merupakan makanan penggalak susu,dan perlu juga kita apply teknik demand & supply.Ibu kena rajin pam dan ikut jadual menyusu bagi memberi efek demand yang tinggi.Tambahan pula dengan makanan penggalak susu dari Momsmunchs, secara tak langsung sangat membantu para ibu mendapat lebih bekalan susu utk bayi tersayang.

www.momsmunchs.com

#momsmunch #moremilkineverymunch #susuibumeriah #lactationcookiesmalaysia #milkboostermalaysia #supportlokal #breastfeedingmalaysia

Makan milkbooster dulu..baru pam susu,Insyallah su...

Susu ibu merupakan anugerah yang tidak ternilai harganya, membekalkan kebaikan yang tiada tandingan kepada bayi dan juga ibu.

Justeru, semua ibu digalakkan untuk menyusui bayi mereka dengan susu ibu sepenuhnya daripada lahir sehingga berusia 6 bulan, dan meneruskan penyusuan sehingga 2 tahun atau lebih, di samping makanan tambahan yang diperkenalkam semasa bayi berusia 6 bulan.

Namun, masih ramai ibu yang tidak mampu mengamalkan penyusuan seperti yang disarankan.Kurangnya pengetahuan serta kefahaman yang salah mengenai pelbagai aspek berkaitan penyusuan susu ibu tidak mampu memberikan yang terbaik untuk bayi mereka.

Justeru, kami di @momsmunch komited menghasilkan biskut laktasi berkualiti premium bagi membantu para ibu mendapatkan bekalan susu yang produktif, membuatkan hormon ibu stabil dan tidak stress bagi menguatkan azam ibu-ibu untuk meneruskan "journey" penyusuan sehingga bayi tersayang berumur 2 tahun.

Ramai ibu-ibu yang berjaya menyusukan bayi dengan sempurna selepas mengamalkan Momsmunch dan mengikut saranan Puan Farah,kaunselor laktasi bertauliah kami.

https://www.momsmunchs.com

Susu ibu merupakan anugerah yang tidak ternilai ha...

@kliniktaqwa.bangi ni merupakan salah satu breastfeeding centre dan specialist dalam masalah "tongue tie" baby atau masalah lidah pendek. 

Mommies yang mempunyai masalah lekapan penyusuan bayi tidak betul boleh refer dengan Dr Aimi di klinik Taqwa ni bagi menyelesaikan masalah penyusuan.

Biskut laktasi tambah susu  Momsmunchs pun ada kat sini tau! Mommies boleh juga dapatkan khidmat nasihat tentang penyusuan bayi di sini.

https://www.momsmunchs.com

#momsmunch #moremilkineverymunch #susuibumeriah #lactationcookiesmalaysia #milkboostermalaysia #supportlokal #breastfeedingmalaysia

@kliniktaqwa.bangi ni merupakan salah satu breastf...

Nak tahu apa ada dalam Red Velvet Nutella Lactation Cookies??

Jom kita layan video ni..

Mommies yg nak memborong boleh terus ke shopee kami,ada pakej reseller tau,lebih murah.Jangan risau tentang rasa, dah lebih 10000 balang terjual.

Ataupun boleh layari official web kami

www.momsmunchs.com

#momsmunch #moremilkineverymunch #susuibumeriah #lactationcookiesmalaysia #milkboostermalaysia #supportlokal #breastfeedingmalaysia

Nak tahu apa ada dalam Red Velvet Nutella Lactatio...

Masalah "tongue tie" ataupun lidah pendek dan nama saintifiknya ankyloglossia, seringkali dikaitkan jika bayi mempunyai masalah untuk menyusu badan.

Bayi dan kanak-kanak yang menghadapi masalah lidah pendek sering dikaitkan dengan masalah sukar menyusu,menelan cecair atau makan sesetengah makanan.

Begitupun,ankyloglossia bukanlah satu kecacatan.Sebaliknya ia berlaku apabila keadaan otot nipis di bawah lidah iaitu frenelum terlalu pendek dan menghadkan pergerakan lidah serta mengganggu fungsinya.

*********************************

Momsmunch lactation cookies ada 4 perisa:-
🍪 Red velvet Nutella
🍪 Chocolate
🍪 Cranberry
🍪 Dates

Boleh buat pembelian terus di website kami:-

https://momsmunchs.com/
.
https://momsmunchs.com/

Ataupun dapatkan secara offline dengan Authorise Partner berdekatan anda :-

1) Shah Alam : @shahirahwellnesscentre 
2) Shah Alam : @hbmbreastfeedingcentre 
3) Wangsa Maju : @klinikfamiligravidities 
4) Bangi : @bondahaven 
5) Bangi : @kliniktaqwa.bangi 
6) Penang : @prexiouslactationcenter
7) Sarawak : @honeybaby_sdn_bhd

#momsmunch #moremilkineverymunch #susuibumeriah #lactationcookiesmalaysia #milkboostermalaysia #supportlokal #breastfeedingmalaysia

Masalah "tongue tie" ataupun lidah pende...

Puan Shima baru jer beberapa jam lepas makan momsmunch lactation cookies dan hasilnya selepas beberapa jam...berbeza dari sebelum ni jika pam dapat 1 hingga 2 oz jer.

Kami di Momsmunch sangat komited menghasilkan biskut laktasi yang mampu membantu ibu-ibu yang berhasrat menyusukan anak secara ekslusif sekurang-kurangnya selama 2 tahun.

Pembelian boleh dibuat di
https://www.momsmunchs.com

Beli pada harga promosi,beli 3 dan percuma penghantaran.

Puan Shima baru jer beberapa jam lepas makan momsm...

Impian seorang ibu pastinya ingin menjayakan penyusuan anak hingga sekurang-kurangnya 2 tahun, namun tidak dinafikan yang penyusuan ibu sememangnya sesuatu yg mencabar.

Ketahui review ibu ini berkenaan biskut laktasi Momsmunch yang boleh membantu anda dalam merealisasikan hasrat anda.

Pembelian boleh dibuat terus melalui web kami https://www.momsmunchs.com

Boleh juga membuat pembelian melalui reseller berdaftar kami.

Link di bio.

Impian seorang ibu pastinya ingin menjayakan penyu...

Hi mommies..
Untuk mommies berpantang selalu ada masalah ni..breast bengkak disebabkan salur susu tersumbat.Bukan sebab susu tak dapat produce dengan baik tapi sebab masalah saluran tersumbat.

www.momsmunchs.com

Hi mommies.. Untuk mommies berpantang selalu ada m...

Load more
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop